Sollicitatieprocedure

 

Bij Würth zoeken wij nieuwe enthousiaste, gedreven collega’s om aan te nemen en wij zijn benieuwd naar je sollicitatie! 

Regeling
Würth verzamelt en verwerkt gegevens van sollicitanten door middel van persoonlijke contacten, per post, per e-mail, via de website en/of telefoongesprekken. We verzamelen onder andere de naam, het geslacht, contactgegevens, motivatiebrieven, informatie over het opleidingsniveau en de arbeidsgeschiedenis van de sollicitant. Al deze gegevens zijn relevant voor de sollicitatieprocedure en zullen, wanneer een sollicitatie niet tot een dienstverband leidt, uiterlijk 4 weken na afloop van de procedure worden verwijderd. Indien je daarvoor toestemming geeft kan Würth je persoonsgegevens langer opslaan in haar administratie, zodat in de toekomst eventueel wederom contact met je kan worden opgenomen. 

Ontvangstbevestiging
Direct na het versturen van jouw sollicitatie ontvang je per e-mail een ontvangstbevestiging. Binnen 10 werkdagen ontvang je een reactie op jouw sollicitatie.

Kennismakingsgesprek

Als je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek, nemen wij contact met je op. Tijdens het kennismakingsgesprek maak je kennis met jouw toekomstige leidinggevende en eventueel een collega of een HR Adviseur. Wij zijn erg geintereseerd in jouw kennis en ervaring, maar natuurlijk ook in wie jij als persoon bent. Een wederzijdse klik vinden wij erg belangrijk. Tevens is voor jou voldoende tijd gereserveerd om vragen te stellen om een goed beeld te kunnen schetsen van de functie en van Würth als werkgever.

Vervolggesprek of meereisdag/meekijkdag
Op het moment dat vanuit beide kanten een klik is en jouw kennis en ervaring aansluit bij het gevraagde profiel, word je uitgenodigd voor het vervolg.

Voor de functies in de buitendienst geldt een meereisdag met jouw toekomstige leidinggevende en eventueel aansluitend een meereisdag met een vertegenwoordiger. Tijdens de meereisdag(en) kun je dus ook met je eigen ogen zien hoe een werkdag eruit ziet. Hoe tof is dat?!

Voor de functies op ons hoofdkantoor geldt een tweede gesprek. Tijdens dit tweede gesprek wordt dieper ingegaan op de inhoud van de functie. Tevens heb je de mogelijkheid om aanvullende vragen te stellen. Per openstaande functie wordt bekeken of een meekijkdag ingepland wordt. Eventueel wordt de meekijkdag afgesloten met een presentatie waarin jij jouw bevindingen van de meekijkdag kunt presenteren.

Voor de functies in de shops geldt een meekijkdag in één van de shops. Tijdens de meekijkdag kun je dus ook met je eigen ogen zien hoe een werkdag in de shops eruit ziet. Hoe tof is dat?! De meekijkdag wordt afgesloten met een gesprek met jouw toekomstige leidinggevende.

Aanbod
Zijn we na de gesprekken en de meereisdag(en)/meekijkdag beiden enthousiast? Dan doen we je graag een aanbod om bij Würth in dienst te komen. Deze aanbieding wordt door jouw toekomstige leidinggevende mondeling met jou besproken.

Wanneer je akkoord hebt gegeven op het aanbod zullen wij de benodigde documenten per mail naar je toegestuurd worden. Na retour van deze ingevulde documenten gaan wij aan de slag om de arbeidsovereenkomst op te stellen. Deze zal per post toegestuurd worden ter ondertekening.

In dienst
We heten je van harte welkom en we kijken uit naar een prettige samenwerking!


Over Würth Nederland B.V.
  • Weinig hiërarchisch
  • Lage bureaucratie
  • Bedrijf met een toekomst visie
  • Onderdeel van kerngezond familiebedrijf
  • Succes en slim werken wordt beloond
  • Interne doorstroom mogelijk
  • Groot bedrijf, maar kleinschalig opgezet
Contactgegevens

Würth Nederland B.V.
Het Sterrenbeeld 35
5215 MK 's-Hertogenbosch
Nederland

+31 (0)73-6291911
recruitment@wurth.nl

Naar contact