Perspectief

Perspectief

“In 2018 ben ik als Shopspringer bij Würth gestart, een job die perfect aansluit bij mijn opleidingen VMBO Detailhandel  en MBO 4 Verkoopmanagement.”

Mijn naam is Youri Egbrechts (1986). Na VMBO Detailhandel heb ik MBO 4 Verkoopmanagement gedaan. Die opleiding heb ik in 2004 afgerond. Mijn stage bij een autobedrijf werd omgezet in een vaste aanstelling als autoverkoper. Door de crisis in de autobranche heb ik in 2007 gesolliciteerd bij De Landmacht. Daar heb ik 8 jaar lang gewerkt in verschillende functies. Daarna heb ik 2 jaar bij Shurgard gewerkt, een internationaal verhuurbedrijf van opslagruimtes. In januari 2018 ben ik als Shopspringer bij Würth gestart, een job die perfect aansluit bij mijn opleidingen VMBO Detailhandel  en MBO 4 Verkoopmanagement.

Würth is een heel groot en divers bedrijf waar je alle kanten op kunt  
Afwisseling is voor mij heel belangrijk. Würth is een heel groot en divers bedrijf waar je alle kanten op kunt. Daarom wilde ik ook graag Shopspringer worden. Dat is een baan waarbij je elke keer weer een andere shop runt. Zo sta ik niet alleen in de Würth Shop in mijn woonplaats Apeldoorn, maar bijvoorbeeld ook in Enschede, Nijverdal en Barneveld. Het werk zelf is ook heel afwisselend en je hebt veel eigen verantwoordelijkheid. Klanten helpen, omzet draaien, de voorraad inventariseren, zorgen dat het kasboek klopt, er komt veel bij kijken. Leuk is ook dat je heel veel contact hebt met de Vertegenwoordigers van Würth.

Tijdens de inwerkperiode word je heel goed begeleid
De eerste maand zit je voornamelijk op het hoofdkantoor. Daar leer je alles over de branches waarin Würth actief is en over alle producten. De onderlinge collegialiteit is groot. Je werkt heel nauw samen met de buitendienstmedewerkers. En tijdens de inwerkperiode word je heel goed begeleid. Je hebt intensief contact met je direct leidinggevende. In het begin had de regiomanager van de shops zelfs dagelijks contact met mij.
Würth heeft een eigen opleidingscentrum met eigen trainers. Op het hoofdkantoor kun je cursussen volgen in alle vakgebieden. Je kunt zelf aangeven welke training je wilt volgen. Meestal neemt zo’n training 1 of meerdere dagen in beslag. Ik heb bijvoorbeeld een Automotive cursus gevolgd, die gericht is op het polijsten en poetsen van de carrosserie.
  
Als ik ergens mee zit, kan ik mijn leidinggevende altijd bellen 
Mijn leidinggevende neemt eens in de 2 à 3 weken contact met mij op om te vragen waar ik sta. Als ik ergens ondersteuning in nodig heb, zorgt hij dat ik daar training in krijg. Inmiddels werk ik alweer een flinke tijd als Shopspringer bij Würth, dus ik heb al aardig wat ervaring om de shop goed te managen. Maar als ik ergens mee zit, dan kan ik hem altijd bellen en staat hij altijd voor mij klaar.
 
Momenteel komen er zo’n 4 tot 5 shops per jaar bij. Dat biedt perspectieven 
Würth is een groot en stabiel technisch bedrijf. Er zijn zoveel divisies: Automotive, Cargo, Hout, Bouw, Installatie, Maintenance en Metaal. We hebben maar liefst 125.000 verschillende producten van hoge kwaliteit. En Würth timmert flink aan de weg. Momenteel komen er zo’n 4 tot 5 shops per jaar bij. Dat biedt perspectieven. Want op termijn zou ik wel regiomanager van de shops willen worden, oftewel Shopcoördinator. 

Würth, masters in connecting

Enthousiast geworden na het lezen van het verhaal van Youri? Bekijk dan snel onze vacatures.


Over Würth Nederland B.V.
  • Weinig hiërarchisch
  • Lage bureaucratie
  • Bedrijf met een toekomst visie
  • Onderdeel van kerngezond familiebedrijf
  • Succes en slim werken wordt beloond
  • Interne doorstroom mogelijk
  • Groot bedrijf, maar kleinschalig opgezet
Contactgegevens

Würth Nederland B.V.
Het Sterrenbeeld 35
5215 MK 's-Hertogenbosch
Nederland

+31 (0)73-6291911
recruitment@wurth.nl

Naar contact