Onze collegas

De afgelopen 5 maanden heb ik mijn tweede leerjaar hier afgesloten. Ik heb de afdeling HR ondersteund met administratieve zaken en ik heb een aantal opdrachten gedaan voor school. Na de zomer kom ik nog een keer terug voor 5 maanden. Ook dan zal ik ondersteunende werkzaamheden doen en ga ik een onderzoek voor de afdeling.

Inge

Stage lopen

Hoi Inge. Ik spreek je natuurlijk dagelijks, want je zit naast me op kantoor. Maar kun je even aan de mensen vertellen wat je bij Würth doet?

Ja, tuurlijk. Ik ben stagiaire van de afdeling HR. De afgelopen 5 maanden heb ik mijn tweede leerjaar hier afgesloten. Ik heb de afdeling HR ondersteund met administratieve zaken en ik heb een aantal opdrachten gedaan voor school. Na de zomer kom ik nog een keer terug voor 5 maanden. Ook dan zal ik ondersteunende werkzaamheden doen en ga ik een onderzoek voor de afdeling.

Daar zijn wij heel blij mee! Hoe ben jij eigenlijk bij Würth gekomen?

Op school (Avans Hogeschool, opleiding hbo Human Resource Management) hadden we een Carreer Event en daar was Würth ook. Van tevoren had ik mijn cv en motivatiebrief opgestuurd en hebben we een Speed Date gehad op school. Deze ‘date’ met Bas en Jill (de stagiaire van vorig jaar) was geslaagd en toen heb ik nog 2 gesprekken gehad op het hoofdkantoor. Ik kende Würth al, want vroeger met de basisschool was ik al op Kunstlocatie geweest.

Kijk, op vroege leeftijd was Würth al bij jou opgevallen! Hoe vond je het om hier in februari te starten?

Spannend om de ‘grote-mensen’ wereld in te gaan. Gelukkig hadden we in januari al een kennismaking met alleen onze afdeling, omdat we allemaal nieuw waren. Ook de introductiedagen van Würth vond ik heel fijn. Zo kom je laagdrempelig in contact met je collega’s. Ik voelde meteen de familiesfeer en dat maakt het voor mij een stuk relaxter.

De afdeling was bijna volledig nieuw. Dat was wel fijn voor mij, want zo konden we met zijn allen alles uitzoeken. We hebben een leuk team en de collega’s vind ik erg gezellig.

Klopt, ik ben ook blij met de huidige HR afdeling. Maar even een vraagje, hè? Ik ben natuurlijk een paar weken later gestart: hoe komt het dat jij eitjes op de afdeling verkoopt?

Marieke (Hr manager) eet altijd eieren en daar sprak ik haar op aan tijdens de lunch. Toen zei ze dat verse eieren het lekkerste zijn en toen zei ik dat ik die verkocht, we hebben thuis kippen. Dus nu verkoop ik wekelijks aan Marieke, Petra en Wieke eieren.  

Vandaag is je laatste werkdag bij Würth voor nu, bedankt voor de leuke eerste 5 maanden en… voor de eieren en fijne vakantie! Tot september!


Over Würth Nederland B.V.
  • Weinig hiërarchisch
  • Lage bureaucratie
  • Bedrijf met een toekomst visie
  • Onderdeel van kerngezond familiebedrijf
  • Succes en slim werken wordt beloond
  • Interne doorstroom mogelijk
  • Groot bedrijf, maar kleinschalig opgezet
Contactgegevens

Würth Nederland B.V.
Het Sterrenbeeld 35
5215 MK 's-Hertogenbosch
Nederland

+31 (0)73-6291911
recruitment@wurth.nl

Naar contact