Onze collegas

Vertegenwoordiger voor de Divisie Automotive bij Würth paste perfect bij mijn profiel. In september 2019 ben ik er meteen aan de slag gegaan.

Denise

Pro-activiteit

“Vertegenwoordiger voor de Divisie Automotive bij Würth paste perfect bij mijn profiel. In september 2019 ben ik er meteen aan de slag gegaan.”

Hallo, ik ben Denise Veekamp (1976). Na mijn opleiding MEAO Commerciële Economie heb ik verschillende banen gehad. Ik ben gestart als catering medewerkster. Daarna heb ik gewerkt als administratief medewerkster. Vervolgens werd ik hoofdkassier voor de zakelijke klanten bij een financiële instelling en heb ik gewerkt bij de afdelingen administratieve orderinvoer en verkoop binnendienst bij een groothandel in ICT-producten. In 2014 begonnen wij onze eigen zaak en hielden wij ons bezig met de in- en verkoop van occasions en car cleaning. Doordat de marges steeds kleiner werden, ging de lol er vanaf en zijn we in 2019 gestopt. Ik zocht een baan met vrijheid en verantwoordelijkheid. De vacature Vertegenwoordiger voor de Divisie Automotive bij Würth paste perfect bij mijn profiel. In september 2019 ben ik er meteen aan de slag gegaan.              

Dat ondernemende om bij bedrijven naar binnen te lopen zit gewoon in me
Wat mij aanspreekt aan mijn baan als vertegenwoordiger bij Würth is de vrijheid. Je kunt je baan naar eigen inzicht invullen. Wat ik belangrijk vind is zelfstandigheid en pro-activiteit. Maar ook vertrouwen winnen, omdat je veel met klanten omgaat. Je moet klanten leren kennen: vaste klanten, maar ook potentiële klanten. Dat ondernemende om bij bedrijven naar binnen te lopen zit gewoon in me. Dat bedoel ik met pro-activiteit. Gewoon ergens op af stappen om onze producten onder de aandacht te brengen. Remreinigers, ruitenreinigers, polijstmiddelen, elektronica, machines, autogereedschap, aircoserviceapparaten, bedrijfskleding, je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het. Vaak weten klanten ook niet wat je allemaal in huis hebt.   
           
Je wordt op alle mogelijke manieren geholpen om succesvol te zijn
Als vertegenwoordiger bij Würth word je meteen wegwijs gemaakt. Al op dag één ben ik met scholing begonnen. Je krijgt een IPad waarin je enorm veel informatie kunt vinden over de producten. De binnendienst ondersteunt je. Bij het WWC, het Würth Welcome Center, plannen ze afspraken voor je in bij bestaande en nieuwe klanten. Met je vragen kun je altijd bij je districtsleider terecht. De collega’s zijn heel begaan en willen je altijd helpen. Kortom, je wordt op alle mogelijke manieren geholpen om succesvol te zijn.    
  
De producten van Würth verkopen zichzelf
Würth is een wereldwijd gerenommeerd bedrijf dat staat voor topkwaliteit. De producten van Würth verkopen zichzelf. Nou ja, bijna! Je hebt natuurlijk nog wel een goede salesman of –vrouw nodig. Verder spreekt me aan dat je werkt in je eigen regio. Je kunt dus jezelf zijn en je eigen taal spreken. Je hebt veel klantcontact en kunt je eigen dag indelen. Je krijgt een goede ondersteuning vanuit Würth. Je kunt allerlei opleidingen, product- en verkooptrainingen volgen. Zodat je veel kennis opdoet en kunt doorgroeien in het bedrijf. En ‘last but not least’: je hebt leuke collega’s.         

Enthousiast geworden na het lezen van het verhaal van Denise? Bekijk dan snel onze vacatures

Denise


Over Würth Nederland B.V.
  • Weinig hiërarchisch
  • Lage bureaucratie
  • Bedrijf met een toekomst visie
  • Onderdeel van kerngezond familiebedrijf
  • Succes en slim werken wordt beloond
  • Interne doorstroom mogelijk
  • Groot bedrijf, maar kleinschalig opgezet
Contactgegevens

Würth Nederland B.V.
Het Sterrenbeeld 35
5215 MK 's-Hertogenbosch
Nederland

+31 (0)73-6291911
recruitment@wurth.nl

Naar contact