Onze collegas

Na een paar jaar in het buitenland te hebben gewerkt in de horeca, ben ik in Nederland in 2015 bij Würth begonnen als Junior Vertegenwoordiger.

Michelle

Groei

Na een paar jaar in het buitenland te hebben gewerkt in de horeca, ben ik
in Nederland in 2015 bij Würth begonnen als Junior Vertegenwoordiger.”


Mijn naam is Michelle van Iersel (1990). Na het VMBO heb ik MBO Toerisme gedaan. Daarna ben ik in het buitenland gaan wonen en heb ik in de horeca gewerkt. Toen ik terug in Nederland kwam, wilde ik uitdagender werk dan een horecabaan. Mijn zus werkt voor Würth, dus ik kende het bedrijf al. In 2015 ben ik er begonnen als junior vertegenwoordiger. Vervolgens heb ik de stap gemaakt naar Springer. Ik ben toen op allerlei verschillende plaatsen in Nederland in de shops van Würth gaan werken: Dordrecht, Zwolle, Heerhugowaard, noem maar op.       

Sinds de zomer van 2019 werk ik als E-Commerce Vertegenwoordiger waar ik het super naar mijn zin heb 
Bij Würth begin je met 2 maanden inwerktijd. Die tijd bestaat bijna volledig uit scholing. Je leert dan wat de missie en visie van Würth is en je leert alles over de producten via productscholingen. Pas als je je dat allemaal goed eigen hebt gemaakt ga je aan de slag. Na zo’n twee jaar als Springer in de winkels van Würth gewerkt te hebben, werk ik sinds de zomer van 2019 als E-Commerce Vertegenwoordiger. Bij het E-Commerce team heb ik het super naar mijn zin.    

Alles wat met webshop en online verkoop te maken heeft komt bij ons te liggen
Als E-Commerce Vertegenwoordiger ga ik regelmatig met vertegenwoordigers mee naar klanten om uit te leggen wat de mogelijkheden binnen E-Commerce zijn. Alles wat met webshop en online verkoop te maken heeft komt bij ons te liggen. Wij kunnen zorgen voor procesoptimalisatie. Verder bieden wij klanten de mogelijkheid heel eenvoudig online producten te bestellen via onze webshop of via onze App. Daarnaast gaan wij met vertegenwoordigers mee om bij klanten te kijken hoe wij hun voorraad kunnen optimaliseren. Hierbij kan je denken aan Orsy-rekken, scanners, kanban en vendingmachines.
  
Ik wil blijven leren en daar staat Würth voor open
In 2017 ben ik begonnen met de HBO opleiding International Business Management. Als alles volgens plan verloopt, rond ik die studie in 2021 af.
Binnen Würth kun je jezelf ook enorm ontwikkelen. Ik word getraind door ervaren collega’s. Je kunt zelf trainingen aanvragen. Fijn is ook dat je altijd iemand boven je hebt staan aan wie je alles kunt vragen en die je heel goed kan begeleiden. Ik wil blijven leren en daar staat Würth voor open.    

Würth is een groot familiebedrijf waar je veel kunt leren en veel doorgroeimogelijkheden hebt
We hebben 125.000 artikelen in ons assortiment en we zijn in heel veel branches actief: automotive, cargo, hout, bouw, installatie, maintenance, metaal, maritiem. Je komt heel veel mensen tegen en je hebt heel veel leuke collega’s. Würth is een groot familiebedrijf waar je veel kan leren en waar je veel doorgroeimogelijkheden hebt. Dat is waarom ik hier graag werk. 

Würth, masters in connecting

Enthousiast geworden na het lezen van het verhaal van Michelle? Bekijk dan snel onze vacatures.


Over Würth Nederland B.V.
  • Weinig hiërarchisch
  • Lage bureaucratie
  • Bedrijf met een toekomst visie
  • Onderdeel van kerngezond familiebedrijf
  • Succes en slim werken wordt beloond
  • Interne doorstroom mogelijk
  • Groot bedrijf, maar kleinschalig opgezet
Contactgegevens

Würth Nederland B.V.
Het Sterrenbeeld 35
5215 MK 's-Hertogenbosch
Nederland

+31 (0)73-6291911
recruitment@wurth.nl

Naar contact