Onze collegas

Ik zocht de combinatie van techniek en contact met mensen en ben met heel veel plezier als Junior Vertegenwoordiger bij Würth aan de slag gegaan.

Erik

Doorgroeien

“Ik zocht de combinatie van techniek en contact met mensen en ben met
heel veel plezier als Junior Vertegenwoordiger bij Würth aan de slag gegaan.”


Mijn naam is Erik Bouw (1995). Na het VMBO heb ik een opleiding tot kraanmachinist gevolgd en heb ik drie jaar als kraanmachinist gewerkt. Daarna heb ik eerst een tijdje gewerkt via uitzendbureaus. Vervolgens ben ik ZZP-er geworden en verhuurde ik mezelf als kraanmachinist en trekker-chauffeur. Het probleem was dat ik in Duitsland teveel en in Nederland te weinig werk had. Ik ben toen een jaartje vrachtwagenchauffeur geweest, maar dat was niet echt mijn ding. Ik zocht de combinatie van techniek en contact met mensen. Via mijn schoonvader die bij Würth werkt ben ik bij het bedrijf terechtgekomen. In november 2016 ben ik met veel plezier als Junior Vertegenwoordiger bij Würth aan de slag gegaan.

Al na 9 maanden werd ik Vertegenwoordiger en na 3 maanden ben ik doorgerold naar E-Commerce 
Ik kende het bedrijf helemaal niet, maar de producten en het contact met mensen spraken mij enorm aan. Het leuke is ook dat je een geweldige diversiteit in klanten hebt. De ene keer spreek je een ZZP-er, de andere keer zit je met de directeur van een groot bedrijf aan tafel. Je wordt heel goed begeleid. Vooral de eerste maanden staan in het teken van scholing en opleiding. In het begin reis je met een ervaren Vertegenwoordiger mee, waarvan je heel veel leert. Je krijgt steeds meer verantwoordelijkheid. En voor je het weet ga je alleen op pad. Al na 9 maanden werd ik Vertegenwoordiger en na 3 maanden ben ik doorgerold naar E-Commerce. Bij Würth krijg je heel veel vrijheid om je baan zelf in te vullen. Dat stel ik heel erg op prijs. Ik werk in een heel leuk team en heb het geweldig naar mijn zin als E-Commerce Vertegenwoordiger.

Mijn ambitie is om op termijn een leidinggevende functie te vervullen    
Bij Würth krijg je heel veel ruimte om je baan op je eigen manier in te vullen. Tegelijkertijd kun je met vragen altijd bij je collega’s van E-Commerce terecht. Mijn leidinggevende staat ook altijd open voor een gesprek. Wil je bijvoorbeeld een bepaalde training, opleiding of scholing volgen, dan wordt daar gewoon ruimte voor gemaakt. Mijn ambitie is om op termijn een leidinggevende functie te vervullen. Dat ligt mij wel. Als kraanmachinist stuurde ik ook al 8 jongens aan. Maar dat komt wel. Ik werk hier nog maar 4 jaar en ben pas 24.        

Salesmensen kunnen bij Würth alle kanten op
Würth biedt heel veel mogelijkheden. Het is een grote internationale organisatie met een grote diversiteit aan producten en verschillende divisies. Salesmensen kunnen bij Würth dus alle kanten op. Bij Würth kun je veel doen aan scholing om jezelf te ontwikkelen en nog beter te worden in je vak. Daarnaast krijg je alle kans om door te groeien binnen het bedrijf. Ook bij E-Commerce kunnen wij altijd goede mensen gebruiken die ons willen helpen het inkoopproces voor onze klanten nog verder te optimaliseren.          

Würth, masters in connecting

Enthousiast geworden na het lezen van het verhaal van Erik? Bekijk dan snel onze vacatures.


Over Würth Nederland B.V.
  • Weinig hiërarchisch
  • Lage bureaucratie
  • Bedrijf met een toekomst visie
  • Onderdeel van kerngezond familiebedrijf
  • Succes en slim werken wordt beloond
  • Interne doorstroom mogelijk
  • Groot bedrijf, maar kleinschalig opgezet
Contactgegevens

Würth Nederland B.V.
Het Sterrenbeeld 35
5215 MK 's-Hertogenbosch
Nederland

+31 (0)73-6291911
recruitment@wurth.nl

Naar contact