Ongekende mogelijkheden

Ongekende mogelijkheden

Als je het zelf maar wil en waarmaakt
biedt Würth ongekende mogelijkheden


Mijn naam is Didier Thomeer (1973) en ik ben districtsleider Auto Cargo Zuid-Nederland bij Würth. Na mijn opleiding aan de Middelbare en Hogere Hotelschool heb ik bijna 20 jaar gewerkt in de horeca. Zowel in Nederland als in het buitenland heb ik eigen horecabedrijven gehad. Na mijn verblijf in Curaçao heb ik nog 2 uitgaansgelegenheden in Nederland gerund. In 2011 heb ik afscheid genomen van het horecaleven. Ik heb daarna onder meer 5 jaar gewerkt bij een bedrijf dat chemie verkoopt aan de industrie. In maart 2018 ben ik aan de slag gegaan bij Würth als vertegenwoordiger. En sinds 1 april 2019 – en dat is geen grap – ben ik districtsleider.

Ik solliciteerde op een VK2 baan en werd VK3 vertegenwoordiger
Tijdens mijn sollicitatie had ik het geluk dat de districtsleider het in mij zag zitten. Ik solliciteerde op een VK2 baan en werd VK3 vertegenwoordiger. Misschien wel vanwege mijn saleservaring met chemieproducten. Een VK2 vertegenwoordiger bezoekt de kleine tot middelgrote klanten. Een VK3 vertegenwoordiger gaat naar de grotere klanten, vanaf 10 productiemedewerkers met een aparte inkoop. Meestal haalde ik mijn targets wel, maar soms ook niet. Dat had te maken met allerlei trainingstrajecten die ik volgde en met het trainen/begeleiden van nieuwe collega’s.  

Mijn dag is goed als we samen een goed resultaat hebben neergezet
Als districtsleider gaat het erom dat ik mijn team waar nodig zo goed mogelijk begeleid, ondersteun en coach. Mijn dag is goed als we samen een goed resultaat hebben neergezet. Dat we ons naar buiten toe goed hebben kunnen presenteren als firma. Zowel bij onze bestaande als nieuwe klanten.

Würth is wereldwijd marktleider in montage- en bevestigingsmateriaal. Dat sprak me aan
Ik heb lang gezocht naar een internationaal opererend bedrijf van naam met kwaliteitsproducten. Würth is wereldwijd marktleider in hoogwaardig montage- en bevestigingsmateriaal. Dat sprak me aan. Er zijn volop mogelijkheden om door te groeien. Door eigen inbreng kun je bijdragen aan het succes van Würth en mooie carrièrestappen maken.

Als je jezelf inzet en goed werk levert, dan is ‘the sky the limit’
Bij Würth zijn er talloze mogelijkheden om te groeien. Als je jezelf inzet en goed werk levert, dan is ‘the sky the limit’. Je kunt zelf aangeven wat je wilt binnen de organisatie. Via het WCM, het Würth Carrière Model, kun je je bijvoorbeeld het leidinggeven meester maken of je een andere functie eigen maken. Je ziet mensen stappen maken binnen het bedrijf. Dat is leuk om te zien. Als je het zelf maar wil en waarmaakt, biedt Würth ongekende mogelijkheden.   


Würth, masters in connecting

Enthousiast geworden na het lezen van het verhaal van Didier? Bekijk dan snel onze vacatures.


Over Würth Nederland B.V.
  • Weinig hiërarchisch
  • Lage bureaucratie
  • Bedrijf met een toekomst visie
  • Onderdeel van kerngezond familiebedrijf
  • Succes en slim werken wordt beloond
  • Interne doorstroom mogelijk
  • Groot bedrijf, maar kleinschalig opgezet
Contactgegevens

Würth Nederland B.V.
Het Sterrenbeeld 35
5215 MK 's-Hertogenbosch
Nederland

+31 (0)73-6291911
recruitment@wurth.nl

Naar contact