Vertrouwen

Vertrouwen

Wat mij enorm aansprak was het vertrouwen dat Würth,
ondanks mijn horeca-achtergrond, in mij stelde


Hallo, ik ben Kevin Strik (1992) en werk als vertegenwoordiger bij Würth. Na mijn HAVO heb ik eerst 10 jaar gewerkt in de horeca. Daarvoor heb ik een horeca-opleiding gevolgd in Tilburg. Ik startte in de bediening en werkte de laatste paar jaar fulltime als bedrijfsleider. Toen werd het tijd voor iets anders. Ik was al bekend met Würth en kende ook de positieve verhalen van mensen die er werkten.

Ik krijg heel veel vrijheid bij Würth en start vanuit huis
Wat mij enorm aansprak was het vertrouwen dat Würth, ondanks mijn horeca-achtergrond, in mij stelde. Ik kreeg een opleiding van een maand en kon daarna meteen als junior vertegenwoordiger aan de slag. Dat heb ik 1 jaar gedaan en inmiddels werk ik alweer 1½ jaar als vertegenwoordiger. Ik krijg heel veel vrijheid bij Würth en start vanuit huis. Om 8 uur ben ik bij mijn eerste klant en noteer ik vaak al mijn eerste order. Je wordt heel veel gebeld. Dan zet ik de auto aan de kant, blader ik de catalogus door en kan ik de klant meteen het juiste antwoord geven.

In 1 à 2 werkdagen kunnen we alles bij de klant hebben
Wat ik prettig vind aan Würth is dat je met goede spullen, goede service en vertrouwen de weg op gaat. In totaal hebben we zo’n 125.000 artikelen. In het magazijn in Den Bosch liggen momenteel 24.000 producten die het meest besteld worden. In Duitsland liggen alle artikelen, die je met DHL ook snel bij de klant kunt laten bezorgen. In 1 à 2 werkdagen kunnen we alles bij de klant hebben.

Je krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen
Bij Würth bel je meer met het kantoor dan dat je er eigenlijk bent. Dat vraagt wel om discipline en mentaliteit. Anders hou je het niet vol bij ons. Je krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen. Op het hoofdkantoor krijg je 2 tot 4 trainingen per jaar van specialisten. Dat helpt je om nog succesvoller te worden.

Haal je je targets, dan verdien je helemaal een leuk salaris
Würth is een leuke werkgever. Er wordt veel georganiseerd. Met mijn collega’s kan ik het goed vinden. En ik heb een goede klik met mijn direct leidinggevende, de districtsleider. Daar kan ik alles mee bespreken en die komt echt voor me op als er iets is. En doe je je werk goed en haal je je targets, dan verdien je helemaal een leuk salaris.

Würth, masters in connecting

Enthousiast geworden na het lezen van het verhaal van Kevin? Bekijk dan snel onze vacatures.


Over Würth Nederland B.V.
  • Weinig hiërarchisch
  • Lage bureaucratie
  • Bedrijf met een toekomst visie
  • Onderdeel van kerngezond familiebedrijf
  • Succes en slim werken wordt beloond
  • Interne doorstroom mogelijk
  • Groot bedrijf, maar kleinschalig opgezet
Contactgegevens

Würth Nederland B.V.
Het Sterrenbeeld 35
5215 MK 's-Hertogenbosch
Nederland

+31 (0)73-6291911
recruitment@wurth.nl

Naar contact