Reis je mee?!

6.00u

Mijn alarm gaat alweer voor de 2e keer af, jaja ik weet het, ik ben er niet uit te schoppen, maar dat komt omdat ik mijn bed te lief vind en omdat ik een enorme koukleum ben…

Herkenbaar!? 

Mijn naam is Gerco van Leeuwen. Leuk dat je mijn "blog" leest over mijn dag in het teken van Würth.

Ik jump uit bed en doe mijn ochtend ritueel dat start met yoga en meditatie. 

07.00u

Ik stap met een lekkere Latte to go in mijn comfortabele leaseauto, zodat ik voor de spits in Würth shop Amsterdam Haven ben. Als ik aankom staat de vaste shopmedewerker mij vrolijk en trots allerlei ins en outs van “zijn” shop te vertellen. De shop is onlangs naar een nog mooier pand verhuisd aan de Plotterstraat 18 en is sindsdien op werkdagen open van 07.00 tot 17.00 uur. De shopmedewerker en ik spreken onze dag door, sparren wat samen en gaan ieder onze eigen weg.

Vandaag is een spannende dag! Ik mag vanmiddag een presentatie houden tijdens het Intershop Raise the bar evenement. Dit is een E-business evenement dat georganiseerd wordt door Intershop, een platform waarop o.a. de Würth online shop gebaseerd is. Niet alleen wij, maar nog veel meer toonaangevende bedrijven in de B2B sales business hebben gekozen voor Intershop. Er zullen verschillende sprekers zijn en het evenement wordt bezocht door verschillende bedrijven die geïnteresseerd zijn in oplossingen voor hun e-business cases. Onder het mom van best practices en lessons learned kunnen B2B sales organisaties zo een keuze maken welke richting zij kiezen. 

Ik ben super gemotiveerd en ik voel aan alles dat het een topdag gaat worden! In mijn werk mag ik veel mensen overtuigen hoe mooi onze organisatie is en hoe sterk Würth is in het bieden van oplossingen in de procesoptimalisatie als het gaat om de C-parts bestellingen in de B2B. 

08.00u

Ik zit in de vergaderruimte in de Würth shop samen met een junior accountmanager aan tafel en ik leg hem de voordelen van het bestellen met de Würth app uit. We hebben besproken dat hij tijdens zijn volgende districtsvergadering een korte presentatie gaat geven over de verschillende aspecten, zoals ordersjablonen en het goedkeuringsproces. Daarnaast zal hij uitleggen hoe je eenvoudig de navigatie kan starten naar je dichtstbijzijnde Würth shop voor al je directe aankopen die je zojuist hebt klaar laten leggen via de click & collect functie. Hij kan verder en ik ben blij dat ik hem heb kunnen helpen.

11.00u

Ik stap “the Studio’s” in Aalsmeer in en daar loop ik meteen marketing director EMEA-west tegen het lijf. We praten wat over hoe het voor ons beide zakelijk loopt en vervolgens leidt hij mij snel even rond. Ik voel het kriebelen in mijn buik en de spanning stijgt. Gelukkig zijn mijn e-business collega uit het Noorden en een management trainee er ook bij, dan heb ik wat afleiding. Ze helpen mij met de meetings, met als onderwerp mijn 30 minuten presentatie digitale transformatie van een B2B sales organisatie. We steken deze meetings in brainstorm sessies om de dialoog gemakkelijk op gang te brengen.

17.00u

Uiteindelijk zit ik moe maar voldaan met mijn favoriete playlist in de auto terug naar huis. Ik bel onderweg met mijn leidinggevende en vertel hem dat het soepel is verlopen vandaag. Ik heb een Junior vertegenwoordiger geholpen en er waren veel bezoekers op mijn sessie afgekomen. De respons was zeer positief!

Ik kijk tevreden terug naar weer een leuke en vooral mooie werkdag voor het merk waar ik trots op ben. We nemen de dag van morgen door.

Nu snel naar huis… Mijn buikje rammelt, dus even eten en daarna nog wat ontspanning in de vorm van yoga.

Namasté

Enthousiast geworden na het lezen van het verhaal van Gerco? Bekijk dan onze vacatures.

Over Würth Nederland B.V.
  • Weinig hiërarchisch
  • Lage bureaucratie
  • Bedrijf met een toekomst visie
  • Onderdeel van kerngezond familiebedrijf
  • Succes en slim werken wordt beloond
  • Interne doorstroom mogelijk
  • Groot bedrijf, maar kleinschalig opgezet
Contactgegevens

Würth Nederland B.V.
Het Sterrenbeeld 35
5215 MK 's-Hertogenbosch
Nederland

+31 (0)73-6291911
recruitment@wurth.nl

Naar contact