Bepaal je eigen succes

Bepaal je eigen succes

Bij Würth bepaal je je eigen succes

Mijn naam is Harold Eikelboom (1990) en ik werk als vertegenwoordiger in regio Utrecht. Ik richt mij op de divisie Metaal & Installatie bij Würth. Ik heb de opleiding Sport & Beweging niveau 4 afgerond, maar kwam er tijdens mijn stage al achter dat gymleraar niet echt iets voor mij was. Daarna heb ik 4 jaar in de horeca gezeten en vervolgens ben ik 3 jaar reisleider geweest. Daarna ben ik de saleskant opgegaan. Eerst heb ik energiecontracten verkocht voor NUON, waarna ik later de vacature van Würth zag die mij erg aansprak.

Je bent verantwoordelijk voor je eigen winkel en salaris
Op 1 juli 2018 ben ik gestart. Ik had weinig technische kennis, maar kreeg direct het vertrouwen van het bedrijf. Na een opleiding van een maand kon ik direct aan de slag. Je krijgt heel veel vrijheid, maar je bent verantwoordelijk voor je eigen winkel en salaris. Je hebt veel klantcontacten en komt allerlei mensen tegen. 

Tot nu toe heb ik elke maand mijn target gehaald
In de provincie Utrecht heb ik een gebied overgenomen van iemand die er 20 jaar gewerkt heeft. Je krijgt een vast salaris. Samen met je districtsleider bepaal je de omzet die je moet halen. Dat doe je op basis van de grootte van het gebied en de gerealiseerde omzet in het verleden. Tot nu toe heb ik elke maand mijn target gehaald. Dan krijg je een mooie bonus!      
 
Würth is een werkgever waar je op kunt bouwen
Alle afspraken worden nagekomen. Alles is goed geregeld. In de horeca maakte ik dat wel eens anders mee. We hebben een eigen afdeling HRM die veel voor je doet en waar je altijd terecht kunt met vragen. Würth is een werkgever waar je op kunt bouwen.  

Als je de 7 standaards naleeft, dan heb je succes
Würth is een Duits bedrijf. Alles klopt. Overal is over nagedacht. Het werkt gewoon echt. Als je de 7 standaards op het gebied van sales naleeft, dan heb je succes. Geheid. Je moet natuurlijk wel zelfdiscipline hebben. Bij Würth bepaal je je eigen succes. 

Würth, masters in connecting

Enthousiast geworden na het lezen van het verhaal van Harold? Bekijk dan snel onze vacatures.

Over Würth Nederland B.V.
  • Weinig hiërarchisch
  • Lage bureaucratie
  • Bedrijf met een toekomst visie
  • Onderdeel van kerngezond familiebedrijf
  • Succes en slim werken wordt beloond
  • Interne doorstroom mogelijk
  • Groot bedrijf, maar kleinschalig opgezet
Contactgegevens

Würth Nederland B.V.
Het Sterrenbeeld 35
5215 MK 's-Hertogenbosch
Nederland

+31 (0)73-6291911
recruitment@wurth.nl

Naar contact